lake_2
Get in touch with us through our

Quick Contact Form

For a SPEEDY response!

Special Promotion - For NEW Property owners ONLY! Receive 2 free months!

CLICK HERE
Long Term Property Owner's Agreement

Name*

Email*

Phone*

I am interested in:*

Comments:

Please type this code into the box:captcha

Finding the Right Property ManagementQuestions to Ask?

Finding the RIGHT Property Management Company can be complicated. Here are a few tips on what questions to ask during your search.

1) Will I have a personal contact? Will I have access to his cell phone number?

 ANS : Yes, you will have a personal contact and you will have his/her cell phone number.

 

2) How much is your cancellation fee?

ANS : ZERO cancellation fees.

 

3) What do you do to market my property?

ANS : We start marketing within 20 hours of receiving your completed contract. We market on over 40 different websites like Google, Craigslist, Hotpads, Rentals.com, and so on. A sign will also be placed on the property if allowed by the HOA.

 

4) Does a licensed agent show my property? Or do you just give out lock box codes?

ANS : Yes, there will always be a licensee Tenney Property Manager present at all showings.

 

5) Do you take a percentage of the tenants’ deposits as a fee? (You may not feel this one now, but it can really hurt down the road!)

ANS : No, we do not collect a fee from the tenants’ deposits.

 

6) Do you charge an annual fee?

ANS : No, we do not charge an annual fee.

 

7) How much is your marketing fee?

ANS : Can vary, please discuss with one of our professionals.

 

8 ) How much is your lease signing fee?

ANS : Can vary, please discuss with one of our professionals.

 

9) What is your monthly management fee?

ANS : Can vary, please discuss with one of our professionals.

 

10) Do you provide direct deposits into my account? Is my account accessible online?

ANS : Yes and you can also view statements and other important information pertaining to your property through secure login on our website.

 

11) Do you have a tenant guarantee?

ANS : Yes, we provide a 90 day tenant guarantee. If the tenant we place in your property stops paying rent for whatever reason within the first 90 days of lease signing, we will re-rent your property for free!

All logos, trademarks, and content used on this website are registered trademarks and/or copyright of their respective companies and owners.
IMS Management Group Logo and Link